Pocetna

03.10.2023.

Uloguj se:

Novi korisnik?

Registruj se!

Facebook
Google plus
Twitter

Najbolji stilovi kožnih torbi

Najbolji stilovi kožnih torbi

 

Leather handbags

Kožne torbe su uvek u modi. Dali nosite veliku torbu ili manju hobo-stil kožnu torbicu, vaša torba je zasigurno trajni, vanvremenski deo vašeg izgleda. Bilo da ste opušteni ili elegantni, kožna torba će morati da se uklopi. Od meke kravlje kože, sa izborom dezena i reljefa, vrhunski stilovi kožnih torbi uključuju hobo-torbe, satchel-torbe, ramene torbe i ručne tašne. 


  1.  

  2. Hobo. Jedna od najrasprostranjenijih torbi, hobo-torba je odlična kao svakodnevna opcija. One su obično napravljene od glatke kože, budući da mogu biti obojene u bilo koju zamislivu boju. Hobo-torbe se prave u mnogim veličinama, ali se nikada ne smatraju glomaznim ili prevelikim. Kožna hobo-torba može lako da primi novčanik, mobilni telefon i lične predmete, sa mnogo rezervnog mesta.

  3. Satchel.Glatka i hrapava koža se obično koriste za satchel-torbe. Dizajnirane za poslovne žene, dugotrajne kožne satchel-torbe imaju kaiš koji se obično nosi dijagonalno preko grudi. Ove torbe vam ostavljaju slobodne ruke da otvorite vrata, držite se za ruke ili nosite kese u kupovini. Tražite kožne satchel-torbe sa praktičnim kompartimanima i džepovima.

  4. Ceger.Ova velika torba-svaštara je popularna kod žena koje treba da nose teži teret na posao ili po gradu. Kožna ceger-torba ima veliku zapreminu, što vam omogućava da nosite papire, laptop ili ručak. Takođe omiljene kod mladih mama, velika kožna ceger-torba može da ponese kompletnu opremu za bebinu šetnju. Dugačke ručke vam omogućuju u šetnji i da zabacite ceger-torbu preko ramena.

  5. Ramena torba.Najuniverzalnija je ramena kožna torba. Obično, ovakva torba ima dve drške za lakše nošenje. Kratka verzija dozvoljava torbi da leži na ramenu i smesti se ispod pazuha. Duži kaiš smešta torbu na kuk, kada je nosite preko ramena. Ovakve torbe mogu biti napravljene od antilopa ili glatke kože.

  6. Ručne tašne.Male, ručne kožne tašne i torbice se mogu posmatrati i kao veći novčanici. Upravo dovoljno velike da ponesu dnevne neophodnosti - malo novca, dokumenta, jednu ili dve kreditne kartice, mobilni telefon, malu pudrijeru i ruž za usne - ručna torbica je savršena za kraće šetnje do prodavnice ili specijalni večernji izlazak. Često napravljena od mekanog antilopa, kožna ručna torbica je veoma šik uz večernje toalete.

  7. Klikni ovde za veliki izbor kožnih tašni

fb

 

 

privredna komora srbijelogoplatimoQvoucherebankinguplatnicakeš
Copyright © 2004-2011 Zabranjeno je kopiranje sadržaja sajta bez odobrenja kompanije e-ducan Inc.
design by Norma Reclamarenr