Pocetna

03.10.2023.

Uloguj se:

Novi korisnik?

Registruj se!

Facebook
Google plus
Twitter

Najbolji stilovi muških čizmica

Najbolji stilovi muških čizmica

 

Men's boots


Od svečanih do svakodnevnih, ima mnogo muških čizmica koje idu uz različite odevne kombinacije. Muške čizmice se mogu nositi preko cele godine, bilo da se šetate po snežnoj zimi, ili da nosite svečane čizmice za večernji izlazak. Neke čizmice su čak prihvaćene kao deo poslovne garderobe. Pratite sledeće savete i naći ćete prikladne čizmice za svaku priliku.

Stilovi muških čizmica:

  1. Počnimo od elegantnih čizmica za svečanije prilike. Kada kupujete elegantne čizmice za profesionalni izgled, može biti malo nezgodno odrediti koji stil ide uz odelo, a koji uz opušteni stil. U svakom slučaju, tražite kožne čizmice sa tankim đonom. Ovo će im dati svečaniji i klasičniji ton. Pliće čizmice (do zgloba) se dobro uklapaju uz odela i obično imaju lastiš sa strane, što omogućuje lagano navlačenje i svlačenje. Kako bi održali harmoniju sa telom, ako ste viši rastom, izaberite čizmice sa dužim prednjim delom.

  2. Nađite dugovečne zimske čizme. Muške zimske čizmice su korisne velikim delom godine. Bilo da je zaleđeno, mokro ili snežno, izabrane čizmice moraju da održe vašu nogu na suvom i toplom. Tražite čizmice sa izolacijom, kao što je fleece postava, i gumenim đonom sa dobrom šarom protiv klizanja. Muške plitke čizmice napravljene od vodootporne kože i lateksa su dugovečne. Ako želite stil koji možete nositi i na poslu, muške kožne čizmice koje lagano idu iznad zgloba čuvaju nogu suvu od snega i istovremeno ne izgledaju previše rustično.

  3. Tražite lepe svakodnevne čizmice. Muške svakodnevne čizmice odlično izgledaju sa velikim izborom raznih pantalona, uključujući farmerke, pumperice ili maskirne pantalone. Muške antilop čizmice su alternativa kožnim i tanki đonovi čine da ne izgledaju napadno u odnosu na ostatak garderobe. Ukoliko često nosite farmerke, muške antilop čizme u "Čuka" stilu izgledaju izvanredno. "Čuka" su čizmice do iznad zgloba sa dve do četiri rupe za šniranje i često su od telećeg boksa ili antilopa, što ih čini idealnim za svakodnevno šetanje.

fb

 

 

privredna komora srbijelogoplatimoQvoucherebankinguplatnicakeš
Copyright © 2004-2011 Zabranjeno je kopiranje sadržaja sajta bez odobrenja kompanije e-ducan Inc.
design by Norma Reclamarenr