Pocetna

03.10.2023.

Uloguj se:

Novi korisnik?

Registruj se!

Facebook
Google plus
Twitter

Kako izabrati ženski parfem

Kako izabrati ženski parfem

 

Gift basket filled with perfume


Pitajte bilo koju ženu i reći će vam da njen parfem opširno priča o njenoj ličnosti i stilu. Biranje parfema za neku osobu bi trebalo da predstavlja lično iskustvo, tako da je važno da se tom aktu posveti mnogo pažnje, nasuprot instinktivnog izbora ženskog parfema u najatraktivnijem pakovanju ili najviše cene. Dajte sebi vremena da upoznate ženski ukus i običaje i nijanse parfema koje je privlače i moći ćete da izaberete parfem koji će obožavati.

Biranje parfema:

  1. Posmatrajte kako provodi vreme. Žena od karijere koja mnogo vremena posvećuje poslu sa saradnicima će možda više voleti diskretan parfem koji ostaje bliže koži, kao što je delikatni mošus ili lagani, nenametljivi cvetni ton. Aktivna žena koja dosta vremena provodi napolju će verovatno uživati u svežem i prirodnom mirisu, kao što je jarki citrus ili uniseks okeanski miris. Žena kojoj su prioriteti dom i porodica će verovatno voleti izražajni parfem koji odražava njenu ličnost i hobije, kao što je slatkasti tropski miris, ili robusni miris ćilibara. 

  2. Uključite se u njene interese. Ako vaša dama luduje za otvaranjima izložbi ili koncertima eklestičke muzike, dobar izbor su jedinstveni i pinkantni mirisi, kao što su to intenzivni orijentalni mirisi. Za skitaru koja voli šoping, žurke i rok koncerte, ne možete pogrešiti sa jarkim, voćnim mirisom kao što je slatka malina. Ako je žena vašeg života zrela, predana nezi i voli kuhinju i dobru knjigu, pogledajte lagane mirise voća i namirnica, kao što su vanila ili lavanda.

  3. Vodite računa i o uzrastu. Tinejdžerke i mlade devojke će više voleti parfem koji je kreirala njihova omiljena glumica ili pop-zvezda. Trendseterka u tridesetim će težiti savremenim parfemima koje kreiraju poznati kreatori, dok će se zrela žena okrenuti sigurnim, klasičnim vrednostima koje mogu postati njihov mirisni potpis.

  4. Zapamtite njihove omiljene parfeme. Kada birate parfem za nekog specijalnog, važno je da ga ona voli, pre nego onaj koji vi lično više volite. Možete dobiti ideje o tome koje mirise voli žena vašeg života ako obratite pažnju na arome koje već upotrebljava. Naprimer, ako upotrebljava klasičan parfimirani sapun lakog mirisa, verovatno će joj se svideti laki, slatkasti i ne prejaki parfem, kao što je voćno-cvetna kombinacija. Ako vaša dama ima kozmetičku kolekciju vanile, cinamona ili đumbira, opredelite se za parfem toplih nijansi aroma namirnica. Ako joj je kuća puna cvetnih mirisa, od osveživača vazduha do omekšivača za rublje, verovatno će ceniti parfeme sa aromama jasmina ili ruže.

  5. Konačno, sam izbor je olakšan, uvek prisutnim, opisom proizvođača, koji najavljuje osnovne komponente parfema: cvetna, voćna, orijentalna, lagana, okeanska. Ili, bliže: jasmin, vanila, sandalovina itd. I ne zaboravite osnovno pravilo: plavušama bolje stoje laganiji, lepršaviji mirisi. Crnkama teži, orijentalniji, dok riđokosim najbolje idu agresivni, savremeni mirisi.

fb

 

 

privredna komora srbijelogoplatimoQvoucherebankinguplatnicakeš
Copyright © 2004-2011 Zabranjeno je kopiranje sadržaja sajta bez odobrenja kompanije e-ducan Inc.
design by Norma Reclamarenr