Pocetna

03.10.2023.

Uloguj se:

Novi korisnik?

Registruj se!

Facebook
Google plus
Twitter

Izaberite vaš omiljeni ukus cigara

Kako izabrati ukus cigara

 

An attractive flavored cigar with a red ring

Ukus i začini čine život, i ukus cigara nije izuzetak. Ukus vašeg omiljenog pića vas potseća na taj specijalni bar, gde ste ga prvi put probali. Ukus letovanja vam vraća uspomene letnjih druženja ili ljubavi. Jedinstveni ukus slatkiša zasvetluca uspomenama na neko davno putovanje. Ukus cigare deluje na isti način, dajući miris i ukus slavljima. Kada kupujete ovlaživač ili cigare, oprobajte par cigara ili cigarilosa novog ukusa. Lako je izabrati cigare ili cigarilose koji će vas potsećati na prijatne uspomene u budućim godinama, ako pratite par jednostavnih saveta.  

Biranje ukusa cigare:

  1. Tražite među omiljenim:

  2. Cigare i cigarilosi postoje u svim vašim omiljenim ukusima. Ukoliko volite slatki trešnjev slatkiš, tada trešnjeve cigare imaju šansu da postanu vaši miljenici. Ako je čokolada vaša slabost, tražite čokoladne cigarilose za užitak posle ukusne večere.

  • Probajte uzorak:Cigare sa ukusima često postoje u malim pakovanjima uzoraka. Ovakva pakovanja sadrže jednu ili dve cigare od svakog ukusa, tako da možete odrediti koji ukus ili porodica ukusa će vas osvojiti. Uzorci cigara sa ukusom takođe predstavljaju luksuzne poklone. Upotpunite poklon sa lepim i korisnim ovlaživačem.

  • Kombinujte sa vašim pićem:Ukoliko volite cigaru u vreme aperitiva, tražite cigare koje će dopuniti zadovoljstvo vašeg omiljenog pića. Cigarilosi sa ukusom viskija, cigare sa ukusom konjaka ili ruma su odlični izbor za svakoga ko voli cigaru sa specijalnim pićem.

  • Začinite vašu kafu:Mnoge cigare sa ukusom su savršene da začine vašu jutarnju ili večernju šoljicu. Lešnik cigara ili vanila cigarilos će dopuniti zadovoljstvo ukusne kafe. Uživajte u ovim cigarama nakon gurmanskog ručka na terasi kao klasično, romantično iskustvo.

  • Pratite godišnja doba:Ukusi određenih cigara se bolje uklapaju u određene sezone. Cigarilosi sa ukusom jabuke su zanimljivi u jesen, kao što su to i cigare sa ukusom bundeve ili cinamona. Pepermint cigare će vam se dopasti za zimske praznike. Narandža i mango su pravo uživanje na terasi posle dugog leta. Impresionirajte prijatelje sa kolekcijom ukusnih cigara za svako godišnje doba i svaku žurku.

fb

 

 

privredna komora srbijelogoplatimoQvoucherebankinguplatnicakeš
Copyright © 2004-2011 Zabranjeno je kopiranje sadržaja sajta bez odobrenja kompanije e-ducan Inc.
design by Norma Reclamarenr