Pocetna

26.03.2023.

Uloguj se:

Novi korisnik?

Registruj se!

Facebook
Google plus
Twitter

Kako kupiti štapove za golf?

Kao kupiti štapove za golf na Internetu?

 

Golf clubs can improve your swing

Od celokupne opreme koju ćete kupiti, vaši štapovi će biti najskuplji. Zato može biti pametno proučiti sve vrste koje vam se nude, pre kupovine. To je pogotovo važno ako kupujete novi štap ili komplet na Internetu. Kupovina štapova na Internetu je najbolji način da nađete najbollji kvalitet za cenu, ali se isplati pročitati o raznim vrstama štapova, pošto nećete imati priliku da ih držite u ruci pre kupovine. U sledećim redovima ćete pročitati savete kako da na Internetu nađete najbolje štapove za vas.

Kupovina štapova za golf:

  1. Pronađite najbolje štapove za vas. Ako ste iskusni golfer, onda već znate koja vrsta štapova vam najviše odgovara, što vam štedi vreme pri izboru. Ako ste početnik, obratite pažnju na modele koji imaju kvalitet da opraštaju određene greške, kao što su glave koje ublažavaju udarac ili drške koje olakšavaju poravnanje. Ako niste sigurni kakve štapove tražite, čitanje dobrog vodiča kupovine golf štapova može biti od velike pomoći.

  2. Raspitajte se kod vaših prijatelja golfera i gledajte njihov izbor. Probajte njihove štapove i osećaj koji imate kada ih držite. Delom, naći najbolje štapove za vas znači naći štapove koji zadovoljavaju vaš ukus. Posetite web sajtove proizvođača, kako bi utvrdili specifične karakteristike raznih modela koje proizvode. Takođe, praćenje golf časopisa je dobar način da se upoznate sa subjektivnim detaljima štapova ili kompleta, kao što je njihov osećaj krutoće ili koliko su efikasni u eliminisanju "kačenja" pri udarcu.

  3. Tražite sniženja. Kada proizvođači izbace nove modele, često nude popuste na prethodne modele, što ih čini odličnim prilikama.

  4. Kompleti štapova za golf vam pružaju sve što vam treba. Kada proizvođači izađu sa novim modelima, često možete naći prethodne uz velike popuste na Internet sajtovima prodavaca. Ukoliko je dobra prilika prioritet, onda je pretraga prošlogodišnjih modela dobar šoping manevar.

  5. Već smo napomenuli da vam kompleti štapova daju maksimum. Neki golf štapovi mogu da se kupe kao deo kompleta, uključujući gvožđa, drvo, putere i golf torbu ili kolica. Kada kupite štapove u kompletu, obično imate velike popuste u odnosu na kupovinu odvojenih štapova. Sa druge strane, ako niste sasvim zadovoljni sa svim štapovima, već, naprimer, drva nisu savršena po vašem ukusu, možete dosta uštedeti ako imate mogućnost da zamenite samo njih, a nastavite da upotrebljavate gvožđa.

  6. Zapamtite da je najbolji posao najniža cena koju platite ukupno, ne samo cena štapova! Ne zaboravite troškove transporta. e-dućan je preko svog sabirnog centra u NY uspeo da snizi cenu transporta do Beograda na $8-kg. Naći prodavca koji ima niske transportne troškove vam može dosta uštedeti. Često je povoljno kupiti više artikala istovremeno na jednom sajtu, što značajno snižava troškove. Zato iskoristite priliku da kupite odjednom sve što vam treba (rukavice, loptice, cipele ...). Razlike mogu biti značajne. 


fb

 

 

privredna komora srbijelogoplatimoQvoucherebankinguplatnicakeš
Copyright © 2004-2011 Zabranjeno je kopiranje sadržaja sajta bez odobrenja kompanije e-ducan Inc.
design by Norma Reclamarenr