Pocetna

03.10.2023.

Uloguj se:

Novi korisnik?

Registruj se!

Facebook
Google plus
Twitter

Kako pronaći idealan mobilni?

Industrija mobilnih telefona je komplikovana, jer su potrebe kupaca veoma komplikovane. Nema potrebe da kupovina mobilnog telefona bude bolna. Ustvari, može biti i veoma zabavna ukoliko vas  ne gnjavi navalentni prodavac! Ovaj vodič kroz kupovinu mobilnih telefona će vam dati neke korisne informacije, kako bi izabrali mobilni telefon koji najbolje odgovara baš vašim potrebama.


Šta treba da znate:


  • Kvalitet zvuka i prijem: Najvažnije karakteristike bilo kog mobilnog telefona su dobar kvalitet zvuka i prijem. Ništa nije gore od prekida usred konverzacije zbog lošeg prijema, posebno kada se to ponovi više puta uzastopno. Ukoliko ste pretežno u kritičnom području, možda treba izabrati model mobilnog telefona sa spoljnom antenom. Jačina prijema zavisi i od mobilnog operatera. Zato se raspitajte pre kupovine mobilnog telefona koji operater ima najbolji signal u regionu u kome provodite najviše vremena.
  • Poslovna upotreba: PDA (Personal Digital Assistant) mobilni telefoni, koje još zovu i "Pametni (Smart) telefoni", su veoma popularni među profesionalcima. Oni u jednom aparatu objedinjuju rokovnik/planer, e-mailove i druge programe i aplikacije koje možete koristiti kod kuće, na poslu ili na putu. Mnogi pametni telefoni imaju qwerty tastature, manje verzije onih koje se nalaze na lap-top računarima. Takođe, obratite pažnju na spoljašnji izgled poslovnog telefona. Elegantni crni ili metalni telefon sigurno deluju pšrofesionalnije od drečavog roza telefona sa rasprodaje, ali opet, i ovo zavisi od prirode vašeg biznisa.
  • Deca i tinejdžeri: Ukoliko kupujete telefon za vašu decu ili tinejdžere, ne morate uvek da mislite na jevtine telefone, ali svakako treba da dvaput razmislite o određenimn karakteristikama. Dali želite da im dozvolite da se sa mobilnog telefona loguju na Internet? Vama će stići računi , obično za minute ili količinu skinutih podataka, što će koštati kao Svetog Petra kajgana ukoliko se preterano upotrebljava! Dali će igrice odvlačiti pažnju za vreme školske nastave? Ne uzimajte ništa što ne želite da vam dete koristi.
  • Personalizujte ga: Pošto danas skoro svi imaju svoje mobilne telefone, poželjno ja da vi vaš učinite jedinstvenim. Dali ćete izabrati futrolu od čvrste plastike ili od mekane kože, određene boje, možete istovremeno zaštititi telefon i učiniti ga jedinstvenim.
  • Pređite na bezručni: Trebaće vam sa vašim novim telefonom i uređaj za upotrebu bez upotrebe ruku. Oni vam pomažu da ostanete bezbedni u saobraćaju i omogućuju vam istovremeno obavljanje više radnji kod kuće, u gradu ili na poslu. Možete izabrati u moru raznih bluetooth bežičnih slušalica ili kablovskih slušalica. Možete uzeti i Bluetooth bežične uređaje za automobile za potpuno slobodnu bezručnu upotrebu prilikom vožnje. Da ne naglašavamo da je to od skora i zakonska obaveza, čije je nepoštovanje kažnjivo. Samo glasno kažete ime osobe koju želite  da zovete i Bluetooth vas poveže sa vašim mobilnim telefonom, pozove željenu osobu i prosledi poziv preko zvučnika automobila. Može li komfornije?
  • Mobilni telefoni postaju neophodni u sve povezanijem svetu današnjice. Ukoliko ne umete da nađete stvarno jevtine mobilne telefone, cena ove povezanosti može biti visoka. Srećom, tržište mobilnih telefona je veoma konkurentno, što ide u korist vas, potrošača. U svakom trenutku, negde u svetu, neki proizvođač ili trgovac likvidiraju prošlogodišnji model po stvarno smešnoj ceni. Prilika za vas da dođete do idealnog mobilnog telefona za vas po ceni koju pre mesec dana niste mogli ni da sanjate. e-dućan vam pomaže da dođete do ovakvih Alibabinih pećina i iz njih naručite sve što želite. Sledećih nekoliko saveta su sam vrh ajsberga.

Kako pronaći jevtine mobilne telefone:


  • Kupite reciklirane mobilne telefone. Najbolji način da nađete jevtine mobilne telefone je da kupite recikliran. Reciklirani mobilni telefoni imaju lošu reputaciju koja je stvarno nezaslužena ako znate kako recikliranje stvarno funkcioniše. Obično su sve komponente mobilnog telefona zamenjene, dajući vam novi ekran, nove procesore i sve ostale vitalne delove. Ponekad su reciklirani telefoni bolji od originala, jer su novo-ugrađene komponente sevremenije i poboljšane. zbog loše fame recikliranog, ovakvi aparati su stvarno jevtini.
  • Eliminištite gadžete koji vam nisu potrebni. Baš kao i kod kupovine automobila, najnovije funkcije na novim mobilnim telefonima se prodaju kao ekstra opcije. Jevtini mobilni telefoni nemaju najnovije mogućnosti, ali jpoš uvek imaju ogromne mogućnosti, koje često prevazilaze vaše stvarne potrebe. Ukoliko eliminišete mogućnosti koje verovatno nikada nećete koristiti, kao što su PDA funkcije, muzička reprodukcija i slične novotarije, naći ćete se sa stvarno jevtinim mobilnim telefonom koji idealno odgovara vašim potrebama.
  • Izaberite stariji model. Svake godine, proizvođači izbacuju nove modele. I svake godine, prošlogodišnjim modelima drastično pada cena. Možete pronaći stvarno jevtine telefone tražeći među starijim modelima ili verzijama. To su isto novi telefoni, samo što nisu toliko "fensi" kao najnoviji, izvikani, modeli.

fb

 

 

privredna komora srbijelogoplatimoQvoucherebankinguplatnicakeš
Copyright © 2004-2011 Zabranjeno je kopiranje sadržaja sajta bez odobrenja kompanije e-ducan Inc.
design by Norma Reclamarenr