Pocetna

03.10.2023.

Uloguj se:

Novi korisnik?

Registruj se!

Facebook
Google plus
Twitter

Kako se obući

Ko od nas nije bio u večitoj dilemi: kako se obući za određenu priliku.

 

Naravno, postoje i ad-hoc pozivi i prilike. Mađutim, svi mi otprilike znamo šta nas sve čeka u narednoj sezoni: svadba, koktel, doček nove godine, matura,...

 

Ako ne želite da na brzinu kupujete i plaćate pune cene, ako ne želite neprijatne situacije u kojima vaša rivalka ima istu haljinu ili cipele, morate da izađete iz dosadašnje šeme sopinga.

 

Internet šoping je idealna šoping platforma koja vam dozvoljava da sa jednog mesta, vaše fotelje, vidite neograničeno svetsko tržište i izaberete najbolje, po najboljoj ceni. Za vas smo pronašli i testirali Alibabinu pećinu, koja je otvorena, bez čarobnih reči 24h dnevno, 365 dana u godini!

 

Tajna se zove www.theoutnet.com!


Ne samo da imaju najveći izbor najboljih marki, već vam pružaju i besplatan, stručni savet za razne kombinacije odevanja u raznim prilikama.

 

Jednom na sajtu, kliknite na funkciju "DRESS ME" i otvoriće vam se više kategorija: Posao, Luksuzni putnik, Vikend, Vreme koktela i Svadba. Kada kliknete na jednu od opcija, u sredini se otvara prozor sa raznim opcijama koje menjate klikčući na strelicu, levo ili desno. Osim lepe, velike fotografije, imate i listu prisutnih odevnih predmeta i aksesoara. Ništa lakše! Nakon izbora iz jedne ili više kombinacija, dovoljno je da odete na određenog kreatora, nađete predmet i strpate ga u korpu.

 

Popusti idu i do 70%, kod najvećih svetskih kreatora!

 

Ili, ako se baš ne snalazite, pošaljete upit na www.e-ducan.com, ili nas nazovete telefonom na 011/324 16 46. Biće nam zadovoljstvo da vam asistiramo i obavimo kupovinu za vas.

fb

 

 

privredna komora srbijelogoplatimoQvoucherebankinguplatnicakeš
Copyright © 2004-2011 Zabranjeno je kopiranje sadržaja sajta bez odobrenja kompanije e-ducan Inc.
design by Norma Reclamarenr