Pocetna

03.10.2023.

Uloguj se:

Novi korisnik?

Registruj se!

Facebook
Google plus
Twitter

Kupite najbolje, platite najmanje!

 

Za osam godina postojanja e-dućana obavili smo preko 40 hiljada kupovina za hiljade naših kupaca. Ove cifre nam omogućuju da napravimo određene zaključke i pokušamo da utičemo na sveukupan razvoj Internet trgovine u Srbiji.

 

Jedan od prvih zaključaka je poražavajući:

 

Srbi ne znaju da kupuju!!!


Bogataši, oni koji kupuju samo najbolje, planiraju svoje kupovine time što ih ne planiraju. Bar ne u našem smislu. Ne kupuju kada im je nužda, nego kada im je najpovoljnije. Srbi kupuju uvek za juče, kada im dogori do nogu. Malo je naših klijenata, ali ih ima, koji pravilno koriste sve mogućnosti Interneta.

 

Najbolje je da vam to pojasnimo na primeru.

 

BONNIE BABY je jedna od najčuvenijih i najkvalitetnijih modnih marki za bebe. Haljinica košta $ 100!!! Malo njih je spremno da plati toliki novac za nešto što će se nositi maksimum 6 meseci. Međutim, e-dućan, preko svog partnera www.venteprivee.com, ima mogućnost da ovu haljinicu kupi za $ 25, četvrtinu cene. Međutim, kada se na to dodaju troškovi transporta od sajta do našeg sabirnog centra, pa od sabirnog centra do Beograda, pa kada se plate uvozne dažbine, ispadne skuplja dara nego maslo.

 

Šta možemo drastično da smanjimo?


  • Troškove transporta FD (od sajta do našeg sabirnog centra).

U našem primeru, sajt dostavlja besplatno do našeg sabirnog centra ukoliko je kupovina veća od $ 100.

  • Manipulativne troškove u našem sabirnom centru u NY.

Ista je cena ($ 14), bilo da se radi o jednom predmetu ili 5!

  • Uspeli smo da cenu transporta NY-BG smanjimo na $ 8/kg, ali je minimum 0.5 kg po narudžbini.

Ako kupite jednu haljinicu težine 200g, platićete $ 4 za transport NY-BG. Ako kupite 5 haljinica (1kg), platićete $8, ili $ 1.6 po haljinici.

 

U našem primeru, ako kupite jednu haljinicu po toj ceni od $ 25, u Beogradu će vas koštati $ 54.85 (+ uvozne dažbine).

Ukoliko kupite 5 haljinica, cena u Beogradu će biti $ 168.90, umesto $ 455 u Njujorku! Znači $ 33.78 za istu tu haljinicu.

Ovde smo naručili dve haljinice za uzrast 6-12 meseci i dve haljinice i odelce za uzrast 18-24 meseca.


Naša devojčica će biti elegantna dva leta, a haljinica će koštati $ 33.78 u Beogradu, umesto $ 108 u Njujorku. I ono što je najlepše, znamo da smo po toj ceni dobili najbolji kvalitet koji novac može da kupi (nije svaki pamuk pamuk) i da će naša devojčica upamtiti da se razlikovala od svih ostalih.

 

Nadamo se da će ovaj mali primer pokazati kako se može. Treba samo malo planiranja. I brzih prstiju. Jer, najbolje prodaje kratko traju (tri dana u našem primeru). Najčešće veličine i najatraktivniji modeli najbrže odu.

Dovoljno je ujutro pogledati na našem sajtu, kliknuvši na "PREPORUČENI PROIZVODI", koje su dnevne ponude. Naša ponuda je samo jedan primer. U dnu ponude se nalazi link klikni ovde za celu kolekciju, koji vodi ka daleko večem izboru.

 

Želimo vam srećnu kupovinu!

fb

 

 

privredna komora srbijelogoplatimoQvoucherebankinguplatnicakeš
Copyright © 2004-2011 Zabranjeno je kopiranje sadržaja sajta bez odobrenja kompanije e-ducan Inc.
design by Norma Reclamarenr