Pocetna

03.10.2023.

Uloguj se:

Novi korisnik?

Registruj se!

Facebook
Google plus
Twitter

Kupiti poklon ljubitelju ekstremnih sportova

Kupiti poklon ljubitelju ekstrmnih sportova

Man in snowboarding gear

Ekstremni sportovi se više ne upražnjavaju samo na snegu ili plažama. Ovi sportovi danas privlače široke mase, i milioni mladih, i manje mladih, se lansiraju svake godine. Od tinejdžera do njihovih roditelja, svako želi da se okuša u ekstremnim sportovima. Ukoliko imate jednog takvog u vašem životu, ovaj vodič vam je neophodan. Daće vam dragocene savete za kupovinu poklona za ljubitelje ekstremnih sportova.

Kupiti poklone za ljubitelje sporta:

  1. Identifikacija ljubitelja ekstremnog sporta: Vaš čovek je ekstremni sportista ako veruje da sport zahteva točkove ili neku vrstu daske; prihvata izazov koji uključuje skokove sa nečega; više voli energetske napitke od bilo kog piva ili za vikende bira mesta blizu plaža ili strmoglavih staza.  

  2. Oprema za snowboard: Nova daska, nove cipele i novi vezovi će vožnju ove godine učiniti čak više epskom nego poslednji put kada je padao sneg. Ukoliko poznajete daskaša, ne možete pogrešiti sa poklonom nove opreme. Oduševiće ih sve od nove jakne do ski pasa u omiljenom zimovalištu.

  3. Prtljag: Entuzijasta ekstremnog sporta voli da putuje na mesta gde su visoki snegovi ili talasi. Pomozite mu da stigne tamo, poklanjajući mu torbe u koje može bezbedno da smesti svoju opremu.

  4. GPS navigacija: Lako je pronaći opaku planinu ili plažu kada vaš ekstremac ima tačan pravac na svom GPS-u. Ovakav poklon se koristi godinama i uvek ponovo podseća na darodavaoca i njegov dar za izbor poklona.

  5. Muške ili ženske patike: Čak i kada se nose svakodnevno, patike ekstremnog sportiste moraju da budu u mogućnosti da kontrolišu skejtbord. Tražite patike sa fensi dezenom i kvalitetnom konstrukcijom i materijalima. 

  6. Zaštitna Kutija za MP3 plejer ili mobilni telefon: MP3 plejer i mobilni telefon su omiljeni delovi opreme svakog ekstremnog sportiste, u skejt parku, visoko na steni ili dok skače padobranom. Zato mu pružite način da ih efikasno zaštiti.

  7. Digitalne kamere: Snimiti veliki trik kamerom je važno za naše avanturiste. Kako će se inače pohvaliti ostalima, ako to ne snime. Niko im ne bi verovao. Vi prvi. A kako da snime bez kamere?

 

Zaključak: Postoji nebrojeno mnogo kombinacija poklona; od nekoliko dolara, do nekoliko desetina, stotina, ili čak hiljada. Važni su ideja i pažnja!


Savet e-dućana: Surfujte po sajtovima koji prodaju sportsku opremu. U svakom trenutku, neki od njih, prodaje vrhunsku opremu po daleko nižim cenama. Mi smo tu da vam pomognemo.

fb

 

 

privredna komora srbijelogoplatimoQvoucherebankinguplatnicakeš
Copyright © 2004-2011 Zabranjeno je kopiranje sadržaja sajta bez odobrenja kompanije e-ducan Inc.
design by Norma Reclamarenr