Pocetna

03.10.2023.

Uloguj se:

Novi korisnik?

Registruj se!

Facebook
Google plus
Twitter

Kako se nose dugmad za manžetne

Kako se nose dugmad za manžetne

 

A pair of silver and blue cuff links

Kao muški aksesoar,dugmad za manžetnesu istovremeno uvek moderna i funkcionalna. Ovi delovi muškog nakita imaju ulogu dugmadi na duplim manžetnama (takozvane francuske manžetne) koja ih pričvršćuju i ukrašavaju. Ako ste novi u svetu visoke muške mode i muškog nakita, možda ne znate kako da kupite i nosite dugmad za manžetne. Ona dopunjuju vaš stil, ali ne umanjuju druge aspekte vašeg izgleda. Koristite ove savete da izaberete, kupite i nosite muški nakit sa stilom

Nošenje dugmadi za manžetne:

  • Izbor košulja sa duplim manžetnama: Dugmad za manžetnese nose samo na košuljama sa duplim manžetnama. U početku stvaranja vaše garderobe, krenite sa elegantnim košuljama sa duplim manžetnama. Kada kupujete ovakve košulje, izaberite boje koje se slažu sa vašom postojećom garderobom. Belo i plavo su neutralni, dok crno daje oštriji izgled. Ovakve košulje jarkih boja mogu biti savršene za muškarce koji traže da budu viđeni. Jednom kada ste izabrali vaše košulje koje vam se slažu sa garderobom, možete kupiti dugmad ili druge delove nakita kako bi kompletirali ansambl. 

  • Izbor dugmadi za manžetne:Kada imate elegantnu kolekciju košulja, spremni ste za kupovinu prigodnih dugmadi. Počnite sa osnovnim dugmetima, kao što su srebrni modeli dekorisani crnim ili plavim kamenjem. Ovakva neutralna dugmad će se složiti sa skoro svakim delom vaše odeće. Možete dodati i savremeni dizajn ovakvoj kolekcij. Dugmad u obliku igračkih kockica, lobanja ili martini čaša ili minijaturnih satova i kompasa mogu iskazati vaš lični stil ili hobi.

  • Usaglašavanje dugmadi:Tako ste sakupili izbor raznih košulja sa duplim manžetnama uz više pari dugmadi koja odaju vaš interes i ličnost. Kako znati koja dugmad se najbolje slažu sa kojom košuljom? Počnite sa slaganjem boja. Srebrna, plava, siva i crna dugmad idu dobro sa skoro svakom bojom, ali žuto-zlatna dugmad idu najbolje plavim, zelenim,žutim i crnim košuljama i odelima. Crvena dugmad izgledaju savršeno sa bež odelima i košuljama. Roza sa crnim, crvenim, sivim i zelenim košuljama. Kada sumnjate, ne žurite. Stavite dugme na manžetnu košulje i izaberite ono koje vama najbolje izgleda.

  • Dugmad za posebne prilike:Neka dugmad su idealna za dnevno nošenje, ali mnoge prilike zahtevaju elegantni muški nakit. Dijamantska dugmad su savršena za venčanja i svečane prilike. Dugmad od masivnog zlata su skupocena i predstavljaju idealne poklone. Izaberite dugmad sa dragim kamenjem u više boja, kako bi bili sigurni da uvek imate nešto interesantno da ponesete u svečanim prilikama.

  • Hobi dugmad: Vaši prijatelji će biti oduševljeni kada im potrefite hobi. Motivi sa konjima, avionima, lovom, golfom ili kormilom će izvući osmeh i suze radosnice i najvećem namćoru.
  • Konačno, dugmad za manžetne ne moraju biti skupa. Zato ih možete imati dovoljno za svaku priliku. Verujte, isplati se. Svaka dama koja drži do sebe će ih odmah primetiti.

fb

 

 

privredna komora srbijelogoplatimoQvoucherebankinguplatnicakeš
Copyright © 2004-2011 Zabranjeno je kopiranje sadržaja sajta bez odobrenja kompanije e-ducan Inc.
design by Norma Reclamarenr