Pocetna

03.10.2023.

Uloguj se:

Novi korisnik?

Registruj se!

Facebook
Google plus
Twitter

Kako izabrati savršenu večernju haljinu

Konačno ste pozvani na večernji izlazak, žurku ili vas čeka matursko veče,ali nemate šta da obučete! Potraga za tom savršenom haljinom može prerasti u pravi stres. Veoma retko se može izabrati u postojećoj garderobi "za svaku priliku" nešto što stvarno izdvaja iz gomile, gde god da ste pozvani. Kada birate večernju garderobu, obratite pažnju na sledeće detalje kako bi bile sigurne da odskačete u svakoj prilici.

Birajući večernju haljinu:

  1. 1. Uvek analizirajte priliku.Koliko je formalan skup ne koji se spremate? Ukoliko idete na veoma šik večeru, zadovoljite se konvencionalnijim krojem i izbegavajte haljinu koja pada iznad kolena. Za opušteniju atmosferu, moderni krojevi koji pokazuju malo više kože su sasvim prihvatljivi, ali moraju ostati u granicama dobrog ukusa. Koktel haljina u konzervativnom stilu najčešće odgovara za obe prilike.

  2. 2. Izaberite savršenu boju.Pronađite koje boje najbolje ističu vaše kvalitete. Postoje mnogi Internet sajtovi koji daju savete na osnovu nijansi boje kože, kose ili očiju. Jedan od najboljih je http://www.sml.rs/ Takođe možete da se posavetujete sa prijateljima (prijateljicama) ili rodbinom oko boje koja vam najbolje pristaje. Naprimer, ukoliko je nijansa vaše kože tamnija, uz tamnu kosu i oči, haljine boja dragog kamenja će izgledati božanstveno na vama (rubin, smaragd, safir, dijamant). Izaberite duboke, bogate ljubičaste, roza ili zlatne nijanse za vašu večernju haljinu. Ukoliko je vaša koža više boje slonovače ili svetlija, izaberite formalnu večernju haljinu koja akcentira nijanse vaše kože. Kraljevski plava ili rezeda tonovi mogu valorizovati svetlu kožu sa plavičastim tonovima, dok će ružičastim i rozlikastim kožama izvanredno pristajati tonovi breskve. 

  3. 3. Uvek vodite računa o materijalu.  Čak i ako je haljina jevtina i dopadaju vam se i kroj i boja, materijal lošeg kvaliteta uvek upada u oči. Potrošite malo više para za kupovinu kvalitetnih materijala i vaša večernja haljina će izgledati puno lepše na vašem telu i u zainteresovanim pogledima. Takođe, izaberite materijal koji minimalizuje bilo koji problem i koji naglašava vaše oblike. Žersej i tkani materijali mogu da vas prikažu dosta masivnijim nego što jeste, u zavisnosti od stila. oni mogu i da prikažu haljinu više neobaveznom i nisu prikladni za formalne haljine.  .

  4. 4. Ne obazirite se na trenutnu modu.  Ključ za dobru koktel haljinu koja će preživeti mnoge izlaske je izbor stila, kroja i boje koje će prikazati u najboljem svetlu vašu figuru, kvalitete i nijanse kože. Carska raskošnost i A-oblik stilovi su zahvalni na većini figura, dok su stilovi balskih haljina isto tako dobri.

  5. Klikni ovde za izbor večernjih haljina po prihvatljivim cenama

fb

 

 

privredna komora srbijelogoplatimoQvoucherebankinguplatnicakeš
Copyright © 2004-2011 Zabranjeno je kopiranje sadržaja sajta bez odobrenja kompanije e-ducan Inc.
design by Norma Reclamarenr