Pocetna

03.10.2023.

Uloguj se:

Novi korisnik?

Registruj se!

Facebook
Google plus
Twitter

Najbolje kupovine za vas i vaše!!!

Englezi kažu: "Nisam dovoljno bogat da kupujem jevtino". Ali nisu ni Englezi ludi. I oni čekaju velike rasprodaje u famoznom Harrods-u i u pravom stampedu se otimaju o artikle najboljih svetskih marki po neverovatnim cenama. Jer, znaju da ovakve rasprodaje traju samo kratko. Treba biti brži i ... jači.

 

Naša nevolja je da nam londonski Harrods baš i nije pod nosom. A i skupo bi nas koštao. I još je pitanje dali smo brži i jači.

 

e-dućan vam otvara kapiju neslućenih kupovina, bez izlaska iz tople sobe, bez tuča i bez troškova. Kako? Čitajte pažljivo.

 

Svakog dana, negde neko likvidira robu za bud-zašto. Samo treba znati gde i kada. Neki su se specijalizovali za takvu vrstu prodaja. A mi, mi smo se specijalizovali da vam omogućimo baš takve kupovine.

 

e-dućan je napravio dogovor sa čuvenim portalom www.venteprivee.com. Ovo je najveća svetska kuća on-line likvidacije najboljih marki. Njihove prodaje su udarne i munjevite. Samo prvi primer: Kaput od najfinijeg mohera svetske marke "Les Copains" koji vidite na fotografiji. Ovaj "kaputić" u butiku u petoj aveniji u NY košta čitavih $ 3,100! Za vas, on će koštati "tričavih" $ 955!!! Naravno, tu su i transportni i drugi troškovi. Ali ipak, koštaće skoro tri puta manje. Osim toga, u Beogradu ne može ni da se nađe.

 

Svakako, svaka lepa priča ima i "ali". Ova prodaje se dešava samo od 23. do 26. februara. Ako niste dovoljno brzi, kao u Harrods-u, avaj, prođe voz. Međutim, ukoliko ste dovoljno "brzi prsti", e-dućan nebi bio e-dućan kada vas nebi uslužio.

 

Ukoliko na našoj "Home page" kliknete na "Vente-privee", otvoriće vam se sajt na kome, posle registracije, možete da pratite trenutne i buduće prodaje i spremite se unapred. I dovoljno je da nam 23. februara u 16h kažete koji predmet želite i ... biće vaš!

 

Ukoliko pametno kombinujete više kupovina, i troškovi transporta će biti značajno niži. I guess what, ovoga puta smo jači i od Amera. Zahvaljujući razlici u vremenu, dok vi kupujete, Ameri će još spavati.

 

Ukoliko niste vični, ili ne želite da se bakćete sa registracijom, ništa strašno. Javite nam se i mi ćemo to uraditi za vas. A ako ste registrovani na e-dućanu, automatski ćemo vam slati buduće ponude.

 

Probajte, bolje je od seksa.

fb

 

 

privredna komora srbijelogoplatimoQvoucherebankinguplatnicakeš
Copyright © 2004-2011 Zabranjeno je kopiranje sadržaja sajta bez odobrenja kompanije e-ducan Inc.
design by Norma Reclamarenr