Pocetna

03.10.2023.

Uloguj se:

Novi korisnik?

Registruj se!

Facebook
Google plus
Twitter

Kako da preko e-dućana kupite golf cipele

Biranje golf opreme preko Interneta je pravi izazov i golf cipele nisu izuzetak. U stvari, on-line kupovina golf cipela može čak biti složenija od on-line kupovine druge golf opreme, jer veličina cipela može malo da varira od proizvođača do proizvođača.  To ne znači da treba da odustanete od on-line kupovine golf cipela. On-line kupovina je najbolji način da pronađete velika sniženja cena golf cipela i, ukoliko to uradite na pravi način, možete lako naći par izvrsnih cipela koje će vam pristajati "kao rukavica", po izvanrednim cenama. Da ne govorimo o komforu i bogatstvu izbora. Morate da imate jasnu ideju o cipelama koje želite i sledeći saveti će vam dati prilično jasne kriterijume o tome kako da nađete savršene golf cipele za vas po najboljim cenama, bez napuštanja udobne fotelje.

Biranje golf cipela

  • Pretražite Internet i tačno odredite koji stil želite. Izbor je praktično neograničen, od tradicionalne prave kože, preko sintetičke kože i stila patika sa šniranjem, sve do najnovijih kreacija koje se svakodnevno pojavljuju.
  • Odlučite se za golf cipele u stilu patika. Ima više razloga koji govore u korist ovakvog izbora, od kojih je prvi udobnost. Golf cipele u stilu patika imaju đon koji je sličan onome na patikama za trčanje, koji omogućuje veću fleksibilnost i slobodu pokreta.
  • Odlučite se za tradicionalne kožne golf cipele. Mada postaju veoma udobne nakon perioda "rodaža", kožne golf cipele će definitivno niti kruće, ali će uz adekvatnu negu trajati daleko duže.
  • Proverite on-line komentare za marke i modele koji vas interesuju. On-line prelistavanje komentara kupaca je korisno iz dva razloga. Prvo, možete da vidite dali kupci vole marku i kvalitet određenih cipela. Ukoliko nađete dobre komentare većine kupaca, velika je mogućnost da nađete kvalitetne golf cipele. Drugi razlog je što možete da otkrijete eventualne nedostatke  kao što su, naprimer, specifičnosti kalupa koje ima svaki proizvođač, a nevidljive su on-line. dali je kalup uzak? Širok? pola broja manji? Znajući ove detalje ranije, možete da izbegnete razočarenja. Tim pre što se iz zemlje Srbije golf cipele mogu teško (čitaj "nikako") zameniti.
  • Nađite vašu veličinu i naručite. Pošto ste se odlučili za stil i marku golf cipela, možete da naručite. Koju veličinu naručujete? Uopšteno rečeno, ukoliko ste se odlučili za golf cipele u stilu patika, možete izabrati veličinu koju obično nosite. Kod kožnih cipela, kalupi su ponekad nešto manji. Kada naručujete, osigurajte se da ste veličinu proverili u vodiču marke koju ste izabrali; tu se obično vide sva odstupamja.
  • Poslednji, ali najvredniji savet. Izaberite vaše stopalo koje je duže (uvek je jedno duže). Nacrtajte na papiru otisak vašeg stopala, sa težinom na toj nozi, u čarapi koju ćete nositi. Izmerite dužinu otiska. U odgovarajućim tabelama nađite odgovarajuće veličine u raznim standardima. Pribeležite ih i više nikada nećete imati problema sa veličinama.

fb

 

 

privredna komora srbijelogoplatimoQvoucherebankinguplatnicakeš
Copyright © 2004-2011 Zabranjeno je kopiranje sadržaja sajta bez odobrenja kompanije e-ducan Inc.
design by Norma Reclamarenr