Pocetna

09.06.2023.

Uloguj se:

Novi korisnik?

Registruj se!

Facebook
Google plus
Twitter

Kako kupiti


Kupovina u 3 jednostavna koraka
Preporučeni proizvodi


Kliknite na " Preporučeni proizvodi" i pogledajte šta je dnevna ponuda. Ukoliko želite da kupite neki od proizvoda koje su predložili naši savetnici, kliknite na "kupi" i pratite instrukcije. Možete naručiti i platiti bilo kojim načinom plaćanja, po vašem nahođenju:

  • Uplatom preko pošte ili banke
  • Gotovinskom uplatom, ili kreditnom karticom* u našem dućanu: bul. Despota Stefana 11 u Beogradu
  • E-bankingom ili kreditnom karticom on-line, iz vaše fotelje
  • Q-vaučerom
  • Preko računa 

*U slučaju plaćanja kreditnom karticom, identitet se ne odaje preko Interneta, što znači da je bezbednost maksimalno zagarantovana.  

 


Želite da kupite bilo koji predmet vašeg izbora, van naših preporuka


Sami ste našli predmet vaših želja? Kliknite na "Naruči proizvod", popunite formular i pošaljite nam ga klikom na " Napravi zahtev". Dobićete u roku od 1 – 2 radna dana detaljnijipredračun sa instrukcijama.


Ukoliko niste pronašli sajt na Internetu gde se nalazi predmet koji Vam je potreban, preskočite polje 'Link' i pošaljite nam samo ime predmeta i što više dodatnih informacija kako bi pretraga bila efikasnija i preciznija (boje, veličine, tip i sl).  


  

 Ukoliko Vam odgovara ponuda


koju ste dobili od Vašeg Savetnika za prodaju, iznos naznačen na predračunu, opet možete platiti bilo kojim sredstvom plaćanja (keš, platne kartice, uplatnica, e-banking).

  

Savetnici za prodaju su Vam na raspolaganju svakog radnog dana od 10-18h u centrali e-dućana u Beogradu u Bulevaru despota Stefana 11, gde u direktnom kontaktu možete razjasniti sve nedoumice u vezi kupovinena stranim sajtovima.

 

Ukoliko želite da kupite neki od proizvoda koje su predložili naši savetnici, kliknite na "kupi" i pratite instrukcije. Možete naručiti i platiti bilo kojim načinom plaćanja, po vašem nahođenju:

  • Uplatom preko pošte ili banke

  • Gotovinskom uplatom, ili kreditnom karticom* u našem dućanu : bul. Despota Stefana 11 u Beogradu

  • E-bankingom ili kreditnom karticom on-line, iz vaše fotelje

  • Q-vaučerom

  • Preko računa 

* U slučaju plaćanja kreditnom karticom, identitet se ne odaje preko Interneta, što znači da je bezbednost maksimalno zagarantovana.  

privredna komora srbijelogoplatimoQvoucherebankinguplatnicakeš
Copyright © 2004-2011 Zabranjeno je kopiranje sadržaja sajta bez odobrenja kompanije e-ducan Inc.
design by Norma Reclamarenr